Öngyógyítás

 

“Minden betegség mögött lelki ok áll. E kiváltó ok a hozzáállásban, a saját látás- és reagálásmódban keresendő. Persze sokkal könnyebb a baktériumokra, a génekre, a problémás helyzetre és más emberekre fogni az egészet, de ezek rád tudtak olyan hatást gyakorolni és belőled tudtak olyan reakciókat kiváltani, amik miatt megbetegedtél.

Sérülékeny voltál, ezért megsérültél. Ha elkaptál egy vírust vagy balesetet szenvedtél is, ezek a rajtad kívülállónak tűnő hatások a benned lévő fogékonyság miatt tudtak rád hatást gyakorolni. Valaki nem kapja el a vírust és nem esik el a jégen, pedig lehet, hogy épp egymás mellett ültök a köhögő emberekkel teli teremben vagy közösen rójátok a köröket a korcsolyapályán. És ez a valaki jó eséllyel Te leszel, ha egészségtudatosan élsz.”

Az Öngyógyítás Arkánuma

Ugyanazon jelenséget másként befogadva és lereagálva elkerülhető tehát a megbetegedés! Szerencsére mindez utólag is megélhető, és felülírható a betegség – így működik az öngyógyítás.

Lényegében minden betegségnek egyetlen oka van: az elégedetlenség. Az elégedetlenség elfojtása vagy a miatta való szenvedés.

Betegség esetén az önképünk és a megéléseink közötti diszharmónia fejeződik ki. Megbetegszünk, ha tartósan nem tudjuk feldolgozni, hogy nem úgy alakultak a dolgok, mint ahogyan szerettük volna.

Ezt kiválthatja egy megoldatlan probléma elfojtása vagy a miatta való visszatérő feszült állapotba ragadás is. Tehát e megélések a legtöbb esetben lezáratlanul, elnyomva, tovább gyűrűzve vagy túl gyakran megélve, egyre nagyobb feszültséget, félelmeket és rossz érzéseket gerjesztve alakítják ki testben és tudatban a betegségeket.

Az öngyógyítás személyiségünk egy hibásan, megbetegítően működő részének újrakalibrálása. Ez egy tudatos változtatás a hozzáállásunkon.

Mindannyian ösztönösen teszünk változtatásokat, megerősítéseket, javításra irányuló lépéseket nap, mint nap, amikor felkészülünk eseményekre, célokat tűzünk ki vagy épp vágyakat, félelmeket táplálunk. Az öngyógyítással az érintett rosszul sikerült és fel nem dolgozott hatásokat tudatos szintre emeljük, szisztematikusan felszabadítjuk, majd az elakadás helyén új és egészséges mintát alakítunk ki. Ennek tudatos megélésével és kifejezésével megbetegedett részeinket egészséges működésre állítjuk be, melyet tudatunk csakúgy, mint szerveink parancsként hajtanak végre.     

Az öngyógyítás a hogyan-ok mentén történik, ez pedig a problémát okozó látás- és reagálásmódunk megváltoztatását jelenti.

Az öngyógyításkor nem csupán egy egyszeri beavatkozást vagy néhány terápiás gyakorlatot végzel el, hanem a hétköznapi pillanataidat is átható, életed teljességének részévé váló egészségtudatos életmódot sajátítasz el. Nincsenek jelentéktelen, kevésbé fontos pillanatok – önmagadra tudatosan figyelve, mindig előtted lesz a gyógyulás szelencéje, amiből folyamatosan meríthetsz!

Szeretném meggyógyítani magam!

 


Esszencia

Esszencia

Az Öngyógyítás Arkánuma az alapok megismertetését követően három Fázison és öt meghatározó lépésen keresztül vezet végig a gyógyulás útján. Mindegyik lépés gondos rákészülésből, hozzákapcsolódó tudásanyagból, feladatokból, illetve gyakorlati megélésekből épül fel. 

Az egészségtudatos látás- és reagálásmód mozdulatainak elsajátítójaként, életed során bármikor elég lesz megtenni az öngyógyítás öt lépését, hogy sikeresen kezelhesd bármely lelki elakadásod és elejét vedd a betegség kialakulásának.  

Szeretném meggyógyítani magam!

 

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close