Könyv

Iowio és N’alika:

Felébredés az én illúziójából

 

Az öngyógyítás önismerettel kezdődik. Önmagunkkal való szembenézés az élet, a szerelem, az egészség, a kiteljesedés… a Lélek szentélyének kapuja.

Ha önmagad keresed, ha a kiteljesedés útján jársz, vagy ha úgy érzed, beteltél küzdéssel és szenvedéssel, ez a könyv segít átvágni azt a bizonyos „gordiuszi csomót”.

Rengetegen keresik a boldogságot és a szabadságot öntudatlanul vagy tudatosan, megtalálásához azonban elengedhetetlen, hogy készek legyünk visszatérni a keresés forrásához: önmagunkba tekinteni.

A spirituális felébredésről számos könyvet írtak már, ehhez azonban még hasonlót sem. A megszokott műfaji kereteken túlmutató alkotás: férfi és női párhuzamos önvallomás, lírai önéletrajz, izgalmas fejlődésregény, valamint esszenciális tanítás.

Szerzői egyéni útjukon tapasztalták meg a felébredést, majd nem sokkal ezután találkoztak egymással. Önmagunk valódi természetére nem elvont koncepcióként, hanem nagyon is hétköznapi példákon keresztül világítanak rá, olyan életterületek illúzióit leplezve le, mint a párkapcsolat, a hivatás, az anyagiak vagy a spirituális keresés.

Nem biztatnak arra, hogy kövesd őket vagy higgy nekik, ehelyett erőteljes rámutatásaikkal és szeretetteljes bátorításukkal a jelen pillanatban létező Abszolútba hívnak.

© Iowio és N’alika

Borítógrafika © Iowio

Szerzői magánkiadás.

Ára: 3.690 Ft

TÖBB INFORMÁCIÓ ÉS MEGRENDELÉS

 

 

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close