Az Arkánum

 

Testi-lelki egészségre vágysz?

Tanulnál és változtatnál is érte?

Meg akarod tapasztalni az öngyógyítást?

Szabadságodban áll meggyógyítani magad! A testi-lelki egészséget így teremtheted meg:

Felismered a betegség valódi lelki okát, felszabadítod, majd új, egészségtudatos mintára cseréled.

Az Öngyógyítás Arkánuma ennek mindhárom fázisában segít és végigkísér a teljes úton!

Tudásanyaggal

✓ Gyakorlatokkal

✓ Interaktív naplóval

✓  Támogatással (e-mail) 


Az Öngyógyítás Arkánuma segít:

✓  Feléleszteni magadban az öngyógyítót, aki képes konstruktív módon változni, fejlődni, gyógyulni.

✓  Megérteni a problémás hozzáállásod kialakulását és működését, hogy változtatni tudj. 

✓  Irányt adni a jelen legfontosabb, konkrét, öngyógyító lépéseinek megtételéhez. 

✓  Tisztába jönni azzal, hogy a megbetegítő mintához kapcsolódó személyektől és körülményektől hogyan tudod függetleníteni magad.

✓  Megnyílni az önkorlátozó minta nélküli, egészségre hangolt létállapotra.

✓  Tudatosítani, hogy a hozzáállásod megváltoztatását milyen attitűd és ráhangolódás segítségével leszel képes teljesen átélni.

✓  Kialakítani a lélekközpontú kommunikációt testeddel úgy, hogy a lehető legnagyobb szinkronban és támogató erővel éld meg az öngyógyítást.

✓  Motiválni, hogy bátran fel tudd vállalni és meg tudd élni az öngyógyítást!


💗  73 oldal szisztematikusan végigvezető tudásanyag, figyelem, írás- és cselekvés-gyakorlat.

💗  Az öngyógyítás során lehetőséged nyílik e-mailben konzultálni velem.


Rólam (Desi2).jpg25 éve foglalkozom gyógyítással. Már fiatalon ösztönösen ráéreztem az öngyógyításra. Először 18 éves koromban gyógyítottam meg magam, az orvosok által csak műtéttel kezelhetőnek ítélt gerincbetegségből. Ezután kitanultam a természetgyógyász szakmát, majd kifejlesztettem több kezelési módszert, illetve szabadalmazott alternatív terápiás eszközöket találtam fel és gyártottam. Sok emberrel foglalkoztam, mégis lelkem mélyén elégedetlen voltam, mert megtapasztaltam, hogy mennyire más tüneteket kezelni és maradandó, teljes gyógyuláshoz segíteni. Rá kellett ébrednem, hogy bár a tünetek elmulaszthatók, a valódi gyógyulás csak belső változással érhető el. Ehhez pedig mindenkinek magának kell megtennie a szükséges lépéseket!

Elengedtem hát annak illúzióját, hogy én gyógyítok, vagy valamely eszközöm teljes felépülést nyújt. Mostanra az esszencia maradt:  segítek, hogy meggyógyíthasd magad. Tapasztalatból mondom: ha mersz változtatni, képes vagy meggyógyítani magad!


Nekik már sikerült az öngyógyítás:

Anna “Utólag már annyira egyszerűnek és nyilvánvalónak tűnik ez az egész. Már nem menekülök, nem húzom meg magam és ennek kimondhatatlanul nagyon, nagyon örülök! Szeretem és megbecsülöm magamat, az új egészséges Annát, akivé váltam! Ilyen vagyok! 🙂 Nincs elég és megfelelő szavam, hogy megköszönjem Neked a segítséged! Örökké hálás leszek!”

Attila – “Nem bíztam magamban és abban, hogy tudok-e újra azzal foglalkozni, amivel szeretnék. Ezért aztán folyamatosan kibúvókat kerestem az elől, hogy nekiálljak végre azt csinálni, amihez tényleg értek és szeretem is. Féltem kiállni magamért. Hálás vagyok, hogy végleg leszámoltam ezzel a régről kialakult mintával magamban. És azért is, hogy meg tudtam gyógyítani magam. Úgy érzem nincs többé betegség, amivel ne tudnék szembenézni!”

Eszter – “Nagyon sokat köszönhetek Io-nak és annak az erőteljes, tiszta útmutatásnak, amit Az Öngyógyítás Arkánumával formába öntött. Az idei évem meghatározó témája volt, hogy egészséges alapokra helyezzem a személyiségem. Többször jelzett a szervezetem elakadást, leginkább fejfájás és keringési zavarok formájában. Egy nagyon mély öngyógyító folyamaton mentem keresztül az Arkánum segítségével, mely során soha nem tapasztalt módon sikerült tudatosítanom, milyen módon generáltam ezeket a tüneteket, és a megoldások is nagyon egyértelműen megmutatkoztak. Mindenkinek csak azt tudom mondani: megéri! Nem csak a tünetek múlnak el, de valóban egy új élet alapjait rakod le.”


Ára: 29.900 Ft

Ha csak kevesebb áll rendelkezésedre, de úgy érzed, nagyon szeretnéd: ÍRJ ÉS MEGTALÁLJUK A MEGOLDÁST!

Megrendelés

 


Kérdésed van? Fordulj hozzám bizalommal! Ide kattintva írhatsz nekem.

Facebook-oldalamat itt találod!

Szeretnél olyan bejegyzéseket és segítő anyagokat kapni az öngyógyítás témájában, melyeket csak a hírleveleseknek készítek? Iratkozz fel hírlevelemre!

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close