A valódi lelki ok feltárása

I. Fázis online kurzus

A valódi lelki ok feltárásán alapuló öngyógyítással a testi-lelki egészségbe indulsz!

Túllátsz a tüneteken és az előidéző körülményeken, hogy felismerhesd a saját magad által táplált betegség mintát.

Az Öngyógyítás Arkánuma I. Fázis: A valódi lelki ok feltárása online kurzus felkészíthet arra, hogy teljes önvizsgálatot tudj tartani és önállóan tudatosíthasd a tényleges megbetegítő látás -és reagálás mintát, amivel előidézted a problémás tüneteidet. 

10 nap, ami segít:

✓  Felismerni az önkorlátozó mintádat (a megbetegítő látás -és reagálásmódot), amivel elszabotáltad az egészséged.

✓  Tisztába jönni azzal, hogy miért alakult ki valójában a betegséged.

✓  Feléleszteni magadban az öngyógyítót, aki képes konstruktív módon változni, áthangolódni, fejlődni, gyógyulni.

✓  Irányt adni a jelen legfontosabb, konkrét, öngyógyító lépéseinek megtételéhez. 

✓  Motiválni, hogy kitartóan és bátran fel tudd tárni a problémádat előidéző valódi lelki okot, megtéve a teljes gyógyulás felé vezető első lépést!


Mit kapsz, ha benevezel erre a 10 napra?

💗  10 napra szóló egymásra épülő figyelem, írás és cselekvés-gyakorlatokat, melyek pdf formátumban jutnak el Hozzád.

💗  Feladatokat és gyakorlatokat, melyek segítenek, hogy befelé figyelj, és lépésről-lépésre feltárd a problémát okozó lelki elakadásod.

💗  Útmutatást a sikeres öngyógyítói attitűd elsajátításához.

💗  Tudásanyagot, konkrét és praktikus lépéseket, melyekkel a betegség/probléma által beárnyékolt lelkiállapotodat és lekötött energiáidat felszabadíthatod, megalapozhatod teljes gyógyulásod.

💗  E 10 nap alatt az életed átitatódhat elégedettséggel, önbizalommal, megújulással, cselekvőerővel, változásra készséggel…

💗  Komplex felkészítést, hogy az Arkánum II. Fázisához szükséges tudással és tapasztalatokkal gazdagodva sikeresen továbbléphess az öngyógyítás útján.

💗  A kurzus során figyelmem kísér, zárt facebook csoportomhoz kapcsolódhatsz, valamint közösségi élő videós bejelentkezéskor, illetve e-mailben is lehetőséged nyílik egy alkalommal konzultálni velem.


Rólam (Desi2).jpg

25 éve foglalkozom gyógyítással. Már fiatalon ösztönösen ráéreztem az öngyógyításra. Először 18 éves koromban gyógyítottam meg magam (az orvosok által csak műtéttel kezelhetőnek ítélt gerincbetegségből). Ezután kitanultam a természetgyógyász szakmát, majd kifejlesztettem több kezelési módszert, illetve szabadalmazott alternatív terápiás eszközöket találtam fel és gyártottam. Sok emberrel foglalkoztam, mégis lelkem mélyén elégedetlen voltam, mert megtapasztaltam, hogy mennyire más tüneteket kezelni és maradandó, teljes gyógyuláshoz segíteni. Rá kellett ébrednem, hogy bár a tünetek elmulaszthatók, a valódi gyógyulás csak belső változással érhető el. Ehhez pedig mindenkinek magának kell megtennie a szükséges lépéseket!

Elengedtem hát annak illúzióját, hogy én gyógyítok, vagy valamely eszközöm teljes felépülést nyújt. Mostanra az esszencia maradt:  segítek, hogy meggyógyíthasd magad. Tapasztalatból mondom: ha mersz változtatni, képes vagy meggyógyítani magad!

Nézd meg ezt az 1 perces videót, melyben az öngyógyításról beszélek:


Nekik már sikerült az öngyógyítás:

Anna Utólag már annyira egyszerűnek és nyilvánvalónak tűnik ez az egész. Már nem menekülök, nem húzom meg magam és ennek kimondhatatlanul nagyon, nagyon örülök! Szeretem és megbecsülöm magamat, az új egészséges Annát, akivé váltam! Ilyen vagyok! 🙂 Nincs elég és megfelelő szavam, hogy megköszönjem Neked a segítséged! Örökké hálás leszek!

Attila – Nem bíztam magamban és abban, hogy tudok-e újra azzal foglalkozni, amivel szeretnék. Ezért aztán folyamatosan kibúvókat kerestem az elől, hogy nekiálljak végre azt csinálni, amihez tényleg értek és szeretem is. Féltem kiállni magamért. Hálás vagyok, hogy végleg leszámoltam ezzel a régről kialakult mintával magamban. És azért is, hogy meg tudtam gyógyítani magam. Úgy érzem nincs többé betegség, amivel ne tudnék szembenézni!


Részvétel és jelentkezés

 

A 10 napos online kurzuson való részvétel ára: 9.900 Ft

A részvételi díjat PayPal-en keresztül vagy számlaszámra is utalhatod (az opciót a jelentkezésedkor választhatod ki, az utalási információkat elküldöm Neked). 

Befizetésed után e-mailben kapod meg a kurzus pdf formátumú anyagát.

Szeretném megtudni a problémám valódi lelki okát!

Jelentkezem a kurzusra!

 

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close