Mérgezett Föld (filmajánló) & Megbetegedett ember (öngyógyítás-ajánló)

Nagy szeretettel ajánlom a Mérgezett Föld című magyar filmet mindenkinek, akinek fontos a Föld és saját maga egészsége! A Mérgezett Föld egy nagyon gondos munkával összeállított dokumentumfilm, mely nem csak feltárja a földművelés során elkövetett általános gondatlan emberi magatartást, de egyben rámutat ennek megoldási lehetőségére is.

És hogy ez miként kapcsolódik össze a saját egészségünk helyreállításával?

Nos, amellett, hogy földünk és a rajta megtermesztett terményeink minőségének visszaállítása közvetlen összefüggésben van az egészségünkkel, egy fantasztikus szinkronicitást is feltár az öngyógyítással kapcsolatban.

A Földet kiszipolyozó, gondatlan földművelés és a problémás tüneteket vegyszerekkel, műtápanyagokkal, illetve kártevőirtókkal való kezelése ugyanazt a mentalitást mutatja, mint ahogyan a saját egészségünk felé is fordulunk. Elég csupán az alkalmazott termékekre, eszközökre és mentalitásra változókként tekintenünk az egyenletben, melyeket kicserélve tápanyagszegény ételeket, mesterségesen bevitt vitaminokat, táplálék kiegészítőket és a betegségtünetek eltüntetésére alkalmazott gyógyszereket, termékeket, beavatkozásokat kapunk.

De a lényeg itt sem a változókon, hanem az egyenleten van. Azon a természettel és lelkünkkel összhangban együttműködő emberi mentalitáson, ami valóban képes visszaállítani az eredendően egészségesre teremtett minőségünket.

Ehhez nekünk kell tudatosan felvállalnunk az egészséges föld és öngondoskodó mintáinkat!

  1. Feltárva a megbetegítőként működő – Földünk és önmagunk felé fordított – mintáinkat.
  2. Felszámolva őket.
  3. Egészségtudatos Föld és öngondoskodó mintákra átcserélve.

Az öngyógyításhoz kattints ide: https://ongyogyitas.info/

A Földgyógyításhoz itt bővítheted ismereteidet (teljes film):

 

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close