A felszabadulás 3 lépése

 

Mit jelent felszabadítani magunkat lekorlátozó mintáink alól?

Első lépésben elfogadást. Elfogadását annak, hogy Te más vagy, másként érzel, látsz, gondolsz, mint ahogy egyes szűkebb vagy tágabb környezetedbe tartozók várnák Tőled.

Második lépésben megbocsátást. Megbocsátását annak, hogy bár biztonságot adó az azonosulás a hozzád tartozó kapcsolatokkal, megszokásokkal, szerepekkel… de már felvállalod, hogy nem vagy elégedett, nem vagy önazonos velük.

Harmadik lépésben elengedést. Elengeded a bekorlátozó, nem önazonos, megbetegítő mintákat és kilépsz, „kivágod” magad a korábbi szorongató helyzetből. E mozdulat kívül és belül is történik, megéléseidben és tetteidben egyaránt.

Felszabadítani magunkat önmagunk felvállalása. Ilyenkor kiállunk a velünk összhangban lévő dolgokért, még ha azok másoknak nem is tetszenek. Valódi elégedettség és egészség csak magunkból, önazonos megnyilvánulásainkból tud fakadni!

Kézbe venni az ollót, annyit jelent, mint bátorságot venni ahhoz, hogy meglépjük a kívánt változást.

Légy Te is bátor, merj változni, merd felszabadítani és meggyógyítani magad!

 


Szeretnél értesülni a friss írásokról és videókról? Iratkozz fel hírlevelemre!

Facebook-on is megtalálsz, kövesd az oldalam „Megjelenítés elsőként” jelleggel (egyszerre több oldalt is követhetsz így), hogy megkapd a bejegyzéseket!

Máris változnál és gyógyulnál? Itt Az Öngyógyítása Arkánuma, egy komplex eszköz, hogy  feléleszd magadban a természetes, egészségtudatos állapotodat!

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close