Adatkezelési tájékoztató

A honlap üzemeltetője a WordPress.com. Amikor először felkeresed a honlapot, megkapod és elfogadhatod a Cookie-k (sütik) kezelésére vonatkozó, kibővített adatkezelési tájékoztatójukat.

Ezen kívül kétféle módon történik adatgyűjtés:


1.) Hírlevél menüpont – A hírlevélre való feliratkozáskor a MailChimp.com szerverén keresztül neved és e-mail-címed adod meg. Adataid bizalmasan kezelem, és nem adom ki harmadik félnek. A listáról bármikor leiratkozhatsz.

2.) Az Arkánum menüpont – Az Öngyógyítás Arkánuma megrendelésekor a számlázás miatt elkérjük a neved, e-mail címed és számlázási címed.

A tartalom kiadásáért és a számlázáshoz szükséges adatgyűjtésért felel:

Kupai Eszter, KATA alanyi adómentes egyéni vállalkozó, Székhely és levelezési cím: 7400 Kaposvár, Ady Endre utca 11. 2/3. Kamara: SKIK Kaposvár
E-mail cím: kupai.eszter[kukac]gmail[pont]com, Honlap: https://csendviragok.blogspot.hu Adószám: 67601354-1-34

Tájékoztatlak továbbá, hogy a hatályos adatvédelmi törvények értelmében a személyes adataid kezelésével kapcsolatban bizonyos jogokkal rendelkezel. Ilyen jog a tájékoztatás, a helyesbítés, a törlés, a betekintés, és a tiltakozás az adatkezelés ellen (olyan adatkezelés esetén, amikor az adatkezelés alapja a hozzájárulás).


Ezekről a jogokról bővebben itt olvashatsz: AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS (EU) 2016/679 RENDELETE (2016. április 27.) a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról.


Amennyiben bármelyik fenti jogoddal élni szeretnél, ezt e-mailben kérheted tőlem, és legkésőbb 15 napon belül intézkedem. Ha további kérdésed van az adatkezeléssel kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal – elérhetőségeimen megtalálsz!


Ha jogsértést tapasztalnál jogorvoslatért a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhatsz (székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/c., postacím: 1530 Budapest, Pf. 5., telefon: 06 -1- 391-1400, e-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu) vagy a lakóhelyed, illetve tartózkodási helyed szerint illetékes Törvényszékhez.

%d blogger ezt szereti:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close